Pelaburan Mampu Milik. Yang budget kecik boleh cuba cara ni..

Selain Pelaburan Emas, kita juga boleh mulakan Pelaburan Silver sebagai pelaburan yang kita mampu buat. Kalau emas adanya Dinar, silver pulak adanya Dirham. Salah satu cara nak jadikan pelaburan silver ni mampu milik adalah dengan buat pembayaran secara bulanan selama 10 bulan. Bentuk Emas BungaMas Cara ini sesuai bagi yang ada budget rendah. Jenis yang … Continue reading Pelaburan Mampu Milik. Yang budget kecik boleh cuba cara ni..

HARGA EMAS PUBLIC GOLD RENDAH..apa nak buat

Dalam mana-mana pelaburan, perkara penting kita kita perlu kawal adalah EMOSI. Ni kalau tak jaga elok-elok confirm pelaburan korang tak meet the target. Contohnya harga emas arini. Daripada paling tinggi RM218, tetiba turun RM208. Turun RM10 tu! Jenis yang mental koyak ni, mesti kata "bapok rugi aku beli emas aritu"  ataupun "kata emas tak jatuh … Continue reading HARGA EMAS PUBLIC GOLD RENDAH..apa nak buat

7 pilihan untuk melabur wang anda..wajib baca kalau tak nak menyesal!

Orang kata wang tidak tidak harus disimpan begitu sahaja. Apa pilihan yang ada untuk memberanakkan wang? Ada banyak opsyen yang boleh dipilih. Buat pilihan anda untuk pastikan wang anda selamat! Apakah itu pelaburan? Pelaburan dalam istilah bermaksud mengagihkan wang anda untuk mendapatkan lebih banyak keuntungan darinya. Sebagai contoh, jika anda pinjamkan wang kepada rakan anda … Continue reading 7 pilihan untuk melabur wang anda..wajib baca kalau tak nak menyesal!