RM800 SEBULAN! KISAH SEDEKAH SEORANG OKU YANG NORMAL..

Kisah yang terjadi di Public Gold Cawangan Melaka seperti yang diceritakan oleh Mahaguru EMAS Tuan Syukor Hashim. Semoga kisah ini memberikan iktibar kepada kita semua dan menjadi sebab untuk kita sama bersedekah. Kredit Foto Tuan Syukor Hashim "Akak tak kerja, akak suri rumah" jawab Kak Noraini dengan perlahan. Itulah jawapan yang diberikan oleh Kak Noraini … Continue reading RM800 SEBULAN! KISAH SEDEKAH SEORANG OKU YANG NORMAL..

Pelaburan Mampu Milik. Yang budget kecik boleh cuba cara ni..

Selain Pelaburan Emas, kita juga boleh mulakan Pelaburan Silver sebagai pelaburan yang kita mampu buat. Kalau emas adanya Dinar, silver pulak adanya Dirham. Salah satu cara nak jadikan pelaburan silver ni mampu milik adalah dengan buat pembayaran secara bulanan selama 10 bulan. Bentuk Emas BungaMas Cara ini sesuai bagi yang ada budget rendah. Jenis yang … Continue reading Pelaburan Mampu Milik. Yang budget kecik boleh cuba cara ni..

PROMOSI ZODIAC CHINESE NEW YEAR – RAT..STOCK TERHAD

Peluang untuk menjadi orang terawal memiliki koleksi Chinese Zodiac - Rat year. Order Sini! Sekarang anda boleh pre-order 5 keping gold bar 1 gram 999.9 Chinese Zodiac Rat year pada harga RM1050 nett (RM210 sekeping). ✴️Harga runcit RM290 sekeping✴️ ❗❗ Anda jimat RM80 sekeping.❗❗ Gold bar ini akan sampai bulan depan, November Cammana nak tempah.❓ … Continue reading PROMOSI ZODIAC CHINESE NEW YEAR – RAT..STOCK TERHAD

EMAS SIMPANAN JANGKA MASA PANJANG TERBAIK

Dulu saya pernah terbaca satu kisah tentang wang hantaran yang disimpan sebagai kenangan reput dan tak dapat digunakan. Pasti pembaca lain pernah terbacakan kisah ni kan? Sebenarnya duit tu takkan mereput jika di laminate dan disimpan di tempat yang betul. Yela dah kahwin sekali je. Bagi yang dah biasa kahwin tu, lain la. Silap-silap badan … Continue reading EMAS SIMPANAN JANGKA MASA PANJANG TERBAIK