Beli Online Di PG Mall

Untuk pengetahuan semua, Publci Gold ada menyediakan satu platform pembelian atas talain (E-commerce).

PG Mall ni dah lebih dua tahun beroperasi tau. Wujud atas inisiatif Founder Public Gold Dato’ Louis Ng. Dia nampak trend sekarang ni, ramai yang suka membeli dalam talian.

Bestnya PG Mall ni, setiap hari ada promosi tau. Dan biasanya buat 3 kali sehari. Jam 10 pagi, 4 Petang dan 9 Malam.

Memang barang yang ada promosi tu akan sold out dengan cepat dan pantas. Yela benda dah murah, tak kan nak biar je berlalu.

Produk dalam PG Mall bukan biashe-biashe je tau. Ada kualiti. Jenama yang memang dah dikenali ramai. Contohnya Nestle, Starbucks, Samsung, Gintell dan banyak lagi.

Matlamat utama Dato ialah nak jadikan PG Mall ni antara platorm dalam talian utama selain daripada Shoppee dan Lazada.

“Dari Malaysia Untuk Malaysia”

Itu yang Dato cuba sampaikan. Platform bagi memudahkan penjualan barangan tempatan untuk kegunaan rakyat tempatan. Support Malaysian Product!

Nak beli barang online ni, kena rajin banding harga tau. Bukan main beli je asal nampak murah atau ada promo. Belum ada lagi kes barang tak sampai. Lambat tu biasala sebab PKP ni kan.

Shoppee dan Lazada pun tak terkecuali terkena tempias PKP ni. Courier pun tengah pening nak hantar sebab banyak order pastu ada pulak area tak boleh nak masuk.

Milo Offer dari RM48 ke RM35.90 – Diskaun 26%

Saya sendiri pun ada beli Milo promo kat PG Mall. Korang pun patut beli barang kat PG Mall ni tau.

Nak beli boleh register kat sini – http://bit.ly/belionlinejer

Ke ada barang nak jual? Register je kat sini – http://bit.ly/jualdipgmall

Ruang dah ada. Kita manfaatkan jela. Mana tau ada rezeki dapat barang murah dan ada rezeki dapat jual produk sendiri.

Share tau kat semua. Dorang boleh beli dan juga boleh jual.

P/S : Yang best pasal PG Mall ni. Setiap kali korang beli dapat insentif masuk dalam C-Wallet. Bila korang promot barang dalam PG Mall ni pun dapat insenti gak tau.

Win-win situation la. Untung sama untung kita kongsi maa

Muhammad Daniel Nelison
PG Mall Super Shopper

#pgmall #belionline #pgg100network

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s