PROMO PKP BUNGA EMAS

Nak beli emas tapi takut tengok harga?

Apa kata kalau korang cuma perlu bayar RM255 je sebulan. Ok?

Macam tak percaya plak.

Saya tahu ramai yang berminat nak simpan emas, tapi bila tengok harga tengah naik macam tak nak turun ni. Niat tu terbatal gitu je.

Nak simpan emas ni tak susah pun. Modal pun bukannya besar mana nak guna. Cukup ikut bajet sendiri je.

Sekarang ni kan ramai yang dapat MORATORIUM. Elok sangat la guna lebihan tu untuk simpan emas. Ingat tau, korang simpan emas bukan simpan duit.

Duit kertas ni bila-bila masa boleh jatuh nilai. Contoh dah pernah berlaku dulu. Ingat lagi duit daun pisang zaman jepun dulu. Ada nilai lagi ke sekarang ni. Ada nilai pun sebab dah jadi barang rare.

Tolong tunjuk macam mana nak grab promo ni

Senang je nak mula. Korang register kat sini Register

Pastikan Nama Introducer tu nama saya Muhammad Daniel Nelison Bin Stephen tau. Dan PG Code saya PG00101715.

Dah tekan submit, akan ada email menyusul daripada Public Gold. Klik je kat link login dalam email tu.

Guna no IC korang sebagai username. PG Code akan diberi bila korang ada buat pembelian.

Seterusnya kat website Public Gold tu, korang pilih product. Untuk contoh ni, saya pilih 10 gram Bunga Emas.

Untuk collection, korang boleh pilih branch mana yang korang rasa dekat dan senang nak pergi.

Korang pun boleh pilih cara pembayaran. Utuk contoh ni saya pilih Syariah Easy Payment Purchase. Dan pilih tempoh 10bulan.

Check jadual pembayaran. Bulan pertama je tinggi sikit. Bulan seterusnya maintain sama harga.

Lepastu, check out dah buat pembayaran.

Senang je kan?

Ada persoalan click je whatsapp bawah ni.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s