Susah Ke Nak Menyimpan

Semua orang rasa boleh menyimpan. Hakikatnya tak semua orang mampu.

Bila simpan duit, tangan akan gatal nak guna. Duit yang simpan tu pun nak guna dengan alasan “ala nanti boleh ganti”

Tapi duit tu dah ganti ke belum?

Sebab tu kita alihkan duit simpanan tu dalam bentuk emas. Bila simpan emas, kita rasa sayang nak jual. Bila sayang nilai emas tu akan kekal.

TAPI AWAS, emas tu klau selalu pegang / lihat. Buatkan kita nak tambah je lagi. Makin lagi kita nak simpan emas.

Secara tak sedar, kita dah kumpul asset mampu milik. Shining lagi tu!

Tadi baru je tolong seorang sahabat simpan emas secara GAP. Esok lusa dah ada 1 gram dalam account dia.

Dia cuma transfer je masuk ke account bank Public Gold. Pastu whatsapp details ke saya dan saya forward je ke HQ.

Whatsapp Sini Untuk Saya Bantu

Ni steps nak beli emas

1️⃣. Semak harga terkini emas di http://www.publicgold.com

2️⃣. Masukkan duit ke akaun Public Gold

🅰️. Bank : Maybank: Public Gold Marketing Sdn Bhd.
Nombor akaun: 557139238048
atau

🅱️. Bank: Public Bank: Public Gold Marketing Sdn Bhd.
Nombor akaun: 3167-52-0833

Oleh kerana sekarang ni musin PKP. Dan tak boleh nak kelaur tanpa sebab.

Korang guna je online banking. Kita ikut saranan kerajaan.

Pembayaran atau pembelian melalui online.

3️⃣. Selepas bank in/transfer, WhatsApp saya (0176840288) bukti pembayaran tersebut (snapshot/resit/pdf) bersama-sama 8 maklumat berikut:

(a)Nama penuh:
(b)No ic:
(c)No tel:
(d)Alamat email:
(e)Jumlah yang dibayar :
(f)Masa bank in :
(g)Reference number :
(h)INTRODUCER: PG00101715 Muhammad Daniel Nelison

Mudah je kan?

Klik share tau. KIta share kat semua orang yang ada masalah nak simpan duit.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s