Cara Best Nak Ajar Scammer

Dalam keprihatinan kerajaan menolong rakyat sekarang ni.

Jangan lupa pada golongan yang satu ni.

Kaki kebas duit orang

Ingat ye kawan-kawan, jangan main bagi details bank korang kat individu yang tak dikenali.

Mana yang dah ada rekod dengan kerajaan, duit sumbangan akan terus masuk ke akaun bank.

Sumber dari FB

Kalau takda, kerajaan akan suruh korang update sendiri.

Takkan la kerajaan nak mintak details akaun sekali dengan username & password.

Tu confirm scammer!

Sumber dari FB

Kita doakan para scammer macam brader ni doakan. Tau TAKUT!

#cegahscammer #notoscammer #covid19 #dudukrumah #stayathome #bewareofscammer

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s