Kurma Ramadhan 2020

Ramadhan tahun ni bermula pada 24 April 2020. Lebih kurang 3 minggu dari sekarang. Memandangkan kita masih lagi dalam tempoh Perintah Kawalan Pergerakan, penting bagi kita untuk mengurangkan pergerakan bagi mengekang penularan virus Covid-19.

Rasanya boleh ke kita berpuasa seperti biasa seperti tahun-tahun yang lepas? Harap-harap boleh la ye.

Bagi yang mencari kurma sebagai persediaan menyambut ramadhan, ni ada yang korang boleh beli kurma online. Mana tau mungkin PKP dilanjutkan lagi.

Kan best dapat beli kurma ini kemudian hantar ke rumah mak ayah kita. Ya Allah bahagianya rasa. Kita nak balik bila tak tentu lagi dalam keadaan sekarang ni.

Setiap set pula ada tiga bekas kurma berbeza jenis. 1 pek 250gm, 3 pek 750gm.

Tiga jenis kurma bagi setiap set:

  1. Deglet Sunnah
  2. Deglet Noor
  3. Deglet Noor Seedless

Harga kurma premium ini cuma RM30 sahaja kawan-kawan yang nak kurier ke semenanjung, Sabah Sarawak RM35. Harga dah termasuk postage ni.

Boleh order sekarang ya. 7 April ini penghantaran akan mula dibuat. Jom kita raikan kedatangan Ramadan dengan menghadiahkan kurma ini ke kampung gais!

Klik link dibawah, kemudian lengkapkan borang, isi alamat di borang, bayar dan selesai! Kurma sedap dari Algeria ni tak manis sangat dan ianya lembut.

Jangan berlengah lagi. Jom order sekarang!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s