Face Mask Nak Habis!

Stock Face Mask tinggal sikit je lagi!!!

Hampir semua farmasi dah out of stock. Mana nak cari lagi?

Tengah dok cari kat online baru teringat, bila jadi ahli Public Gold secara automatik dah jadi consumer untuk PG Mall.

Search je kat situ, jumpa Face Mask ni. Terus la order. Daripada takda lanngsung.

Dah la nak kene pakai masa g office nanti. Orang umah pun kene gak g kerja. Stock yang ada tak cukup tuk berdua.

Nak beli barang pun confirm nak kene pakai. Lagipun salah satu cara mudahnya virus Covid-19 ni tersebar melalui udara.

Elok cegah sebelum terkena.

Ha korang yang tengah nak cari Face Mask tu.

Boleh orde kat link ni.
https://bit.ly/facemaskpgmall

Ni ada snapshot yang aku baru order tadi. Ke korang nk tunggu restock yang akan datang?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s