Harga Emas Terkini. Dah Turun RM9

Satu perkongsian buat semua..hari ni harga emas terkini dah turun ke RM227/gram. Semalam RM236/gram.

RM9 sekali dia turun!

Beli Online Je

Harga turun sebab banyak faktor, antaranya corona virus dan terbaru harga minyak dunia. Rekod paling rendah setakat ni berbanding dengan kejatuhan harga minyak 2-3 tahun yang lalu.

Dengan harga minyak yang rendah ni, satu kerunsingan buat pekerja sektor Minyak & Gas.

Paling ditakuti bila company dah tak renew contract bagi yang main P.O. Bagi yang permanent samada working hours dipendekkan atau paling buruk kene retrench sebab nak minimizekan kos.

Apa berita baiknya pula?

Bila harga emas terkini tengah rendah, time ni la kita topup gram emas. Nak tunggu harga rendah lagi? Boleh je, kalau korang tahu bila harga tu turun lagi.

Baca lagi di sini untuk pembukaan akaun public gold gap

Kalau tetiba naik? Tak boleh nak cakap pe la..mana yang dah beli masa rendah senyum la tengok harga tengah naik.

One thought on “Harga Emas Terkini. Dah Turun RM9

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s