Beli 1 Dinar RM 100 Je

Hi semua, bersempena FB live Mahaguru EMAS Tuan Syukor Hashim Dan Pakar Kewangan Tuan Azizi Ali tadi. Ni Ada offer baik punya.

Beli 1 Dinar RM 100

Harga semasa 1 Dinar

Bagi Yang nak start simpan Emas tapi nak mula dengan bajet kecil. Ni amat sesuai untuk anda.

Biasa 1 Dinar jarang ada pembelian secara ansuran selama 10 bulan. Tapi Kali ni anda boleh dengan adanya promosi sempena FB live dua orang Yang hebat tadi.

Anda cuma perlu lock harga Dan buat pembayaran setiap bulan. Cukup bulan dah boleh dapat 1 Dinar Tu. Siapa kata nak beli Emas Tu mahal? Benda dah mudah, buat apa susah-susah?

Caranya mudah sahaja. Anda berminat biar saya tolong uruskan. Anda cuma perlu buat pembayaran sahaja.

Kalau Bayar Habis Awal?

Takda masalah,boleh je. Takda charge papa pun. Tu lagi elok. Bila dah habis bayar,contact branch public gold berdekatan dan kata nak collect.

Simple

Tunggu APA lagi. KITA LOCK SEKARANG!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s