PROMO BUNGAMAS PUBLIC GOLD – EXTENDED VERSION

Bersempena promosi FBlive November 2019 oleh Mahaguru Emas Tuan Syukor Hashim, ni ada tawaran special sempena harga emas tengah rendah ni. Boleh rujuk sini – Harga Emas Public Gold.

Dah la harga tengah MURAH. Ada pulak cabutan bertuah Gold Bar Emas!

๐๐ž๐ฅ๐ข ๐Ÿ๐ŸŽ ๐ ๐ซ๐š๐ฆ ๐ฆ๐ž๐ง๐š๐ง๐  ๐Ÿ๐ŸŽ ๐ ๐ซ๐š๐ฆ.

Jika anda membeli BungaMas 10 gram, anda layak untuk cabutan bertuah menang gold bar 0.5 gram, 1 gram, 5 gram, 10 gram dan 20 gram (tertakluk kepada terma dan syarat)

  • Jika 500 BungaMas dijual sepanjang kempen, hadiah cabutan bertuah adalah 0.5gram x 10 pcs
  • Jika 1000 BungaMas dijual sepanjang kempen, hadian cabutan bertuan adalah: 0.5 gram x 10 pcs dan 1 gram x 10 pcs.
  • Jika 1500 BungaMas dijual sepanjang kempen, hadiah cabutan bertuah adalah: 0.5 gram x 10 pcs, 1 gram x 10 pcs dan 5 gram x 1 pcs
  • Jika 2000 BungaMas dijual sepanjang kempen, hadiah cabutan bertuah adalah: 0.5 gram x 10 pcs, 1 gram x 10 pcs dan 5 gram x 1 pcs dan 10 gram x 1 pcs
  • Jika 2500 BungaMas dijual sepanjang kempen, hadiah cabutan bertuah adalah: 0.5 gram x 10 pcs, 1 gram x 10 pcs dan 5 gram x 1 pcs dan 10 gram x 1 pcs dan 20 gram x 1 pcs.

3 kaedah belian BungaMas.

  • ๐Ž๐ฎ๐ญ๐ซ๐ข๐ ๐ก๐ญ P๐ฎ๐ซ๐œ๐ก๐š๐ฌ๐ž. Anda tengok berapa harga semasa, bayar dan ambil stok kat cawangan berdekatan.
  • ๐†๐จ๐ฅ๐ ๐ข๐ง ๐“๐ซ๐š๐ง๐ฌ๐ข๐ญ. Anda order 10 gram kat website atau dealer Public Gold dan request untuk diposkan kepada anda secara berinsuran (kena campur kos pos dan insurans). Tertakluk kepada nilai maksima RM5,000 sahaja (dalam 20 gram emas)
  • ๐’๐ฒ๐š๐ซ๐ข๐š๐ก ๐„๐๐ ๐Ÿ๐ŸŽ๐— (anda boleh buat bayaran sehingga 10 bulan), lepas habis bayar, pergi ambil di cawangan Public Gold.
  • ๐’๐ฒ๐š๐ซ๐ข๐š๐ก ๐„๐๐ ๐Ÿ’๐— (Anda boleh buat bayaran sehingga 4 bulan), lepas habis bayar baru ambil kat cawangan.

Jika anda berminat untuk beli jongkong emas yang besar seperti 250 gram dan 1 kilogram. Ada diskaun sebanyak RM250 untuk 250 gram dan RM1000 untuk 1 kilogram.

Tawaran ini tamat pada 30/11/2019.

Jangan lepaskan peluang KEEMASAN ni tau, daftar percuma kat sini – Datar PG Code dan gunakan PG Code anda tadi untuk lock terus harga emas sekarang!

Atau boleh terus contact saya untuk saya guide dan juga lock harga – whatsapp sini Biar saya yang buat semua untuk anda. Anda cuma perlu buat pembayaran je ke akaun Public Gold. Mudah kan?

Tawaran ini bukan hanya di Malaysia saja tau, malah bagi teman di Indonesia juga bisa. Buat sahabat di Brunei pun boleh, Even Singaporean also can la.

Bagi yang bekerja atau belajar luar Malaysia, gunakan peluang ini. Stock anda akan disimpan dan bila nak balik Malaysia. Inform je branch yang terdekat tentang tarikh dan masa nak ambil stock. Dijamin selamat!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s