PROMOSI EMAS NOVEMBER 2019. TAWARAN HEBAT BAGI YANG NAK BELI EMAS PUBLIC GOLD

Ha menarik tak tajuk post hari ni? Mestilah menarik sebab Mahaguru Emas saya Tuan Syukor Hashim akan buat satu FB Live dan kebiasaannya ada banyak offer menarik ditawarkan semasa live nanti.

Bersempena harga emas yang tengah sedap murah ni. Ini la masanya untuk anda membeli Emas Public Gold. Dulu selalu kata “nak tunggu harga rendah la baru nak beli”, ni dah tengah murah tak kan nak biar berlalu lagi?

Promosi kali ni akan ada lucky draw hadiah emas!

Promosi Bulan November

Saya nak dapat lucky draw. Macam mana caranya?

  1. Daftar dulu untuk dapatkan PG Code anda
  2. Semasa live nanti gunakan PG Code anda untuk grab offer yang ditawarkan.
  3. Itu je.

Promosi ni bukan untuk Malaysia sahaja, malah Indonesia, SIngapura, Brunei atau di mana-mana negara pun anda berada boleh grab offer ni.

Daripada anda pening nak cari perbezaan emas kelantan, emas dubai atau emas india. Baik anda grab offer Emas Public Gold ni. Dah la berkualiti, ada pula special offer!

Ni link direct terus ke FB Page SyukorJonaina

Jadi setkan alarm atau buat reminder pasal promo hari ni;

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s