EMAS Modal Perniagaan

Adoi Mana Modal Bisnes ni?
=======================

Kepada yang selalu short duit/modal pusingan bisnes. Ni saya nak share sikit.

✴️Salah satu cara selamat nak simpan untung bisnes tuk buat modal adalah dengan tukarkan dalam bentuk EMAS.

Kenapa EMAS?
=============

Simpan dalam bentuk EMAS lagi selamat sebab EMAS adalah item yang bernilai. Daripada simpan dalam bank. Sedar Tak sedar tetiba je duit tu hilang sikit2 sebab GERAM tengok BANYAK je.

Tapi bila simpan EMAS, kita sayang tau nak jual. Bila dah sayang sikit2 EMAS yang kita simpan tu jadi bertambah dan nak Tak nak terpaksa terima hakikat yang kita dah kaya.

Nak guna tuk modal bisnes, gadai je EMAS tu. Dapat balik untuk tebus balik. Nampak tak, EMAS tu tetap ada dengan kita? Susah betul la!

EMAS sebagai PENGHARGAAN
===========================

EMAS pun boleh je korang jadikan item masa buat promo atau nak bagi Penghargaan pada Ejen korang. Siapa yang buat sales tinggi, bagi Gold Bar EMAS. (rujuk gambar)

Percayalah klau dorang dapat Gold Bar EMAS 1gram pun, tentu dorang excited dan nak buat sales lagi tinggi. Dorang rasa di hargai!

Klik je sini tuk WhatsApp

bit.ly/borakrekemas
bit.ly/borakrekemas

Jom tambah kekayaan dengan Emas

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s