10 sebab Kenapa perlu beli emas Public Gold.

Apabila menulis tentang emas, saya cuma menyebut banyak tentang emas Public Gold sahaja dan bukan syarikat lain. Kenapa?

Walaupun anda boleh beli emas dubai, emas india emas kelantan atau emas di negara mana pun tetapi beli Emas Public Gold juga yang terbaik.

Ini antara sebab kenapa Public Gold menjadi pilihan;

1. Sebab kami dah bersama Public Gold 10 tahun, kejujuran dan ketelusan syarikat ini menyebabkan kami yakin untuk kongsikan dengan semua pembayaran.

2. Selama 10 tahun jugak takde orang yang beli emas dari Public Gold dan tak dapat emas, semua dapat emas masing-masing.

3. Setakat hari ini hanya emas public gold yang lengkap #ciriciriemas yang baik dan optimum untuk disimpan.

4. Satu-satunya syarikat emas di malaysia yang ada Sijil Patuh shariah untuk semua jenis kaedah belian.

5. Kredibiliti dan track rekod Public Gold yang baik dan telus menyebabkan syarikat gergasi POS Malaysia sudi jadi rakan niaga.

6. Emas taraf LBMA dan dikecualikan GST. Ini sangat baik bagi kita yg niat nak menyimpan dan berminat. Dan kini dengan GST yang dimansuhkan, lagi terbaik la.

7. Sistem online 24jam dan mengikut turun naik pasaran emas dunia. Kedai emas online Public Gold takde buka tutup, on jer sepanjang masa. Jadi nak beli emas online tengah malam pun tak da hal!

8. Public Gold tawarkan harga yang adil utk semua, harga agen dan customer sama saja. Bezanya agen dapat komisyen 1-2% bukan sebab menjual emas tetapi sebab tolong rekeman orang lain utk beli dan simpan emas Public Gold . Jadi komisyen ni lebih kepada tanda terima kasih oleh Public Gold kepada agen tolong rekeman emas Public Gold . Ini bukan MLM dan sangat berbeza dengan model perniagaan emas yg lain.

9. Modal permulaan yg sangat rendah , RM100 dah boleh mula simpan emas.

10. Satu-satunya syarikat emas yg setiap bulan bagi talk dan ILMU EMAS FREE . Lebih 100 seminar seluruh malaysia setiap bulan dan yang hadir talk juga dapat EMAS FREE melalui cabutan bertuah setiap kali seminar.

Sebarang pertanyaan boleh contact saya utk bantuan:

Muhammad Daniel Nelison
Authorised Dealer Public Gold
PG00101715
http://segramsebulan.wasap.my

#publicgold #PG10
#emaspublicgold
#bebasGST
#pohkong
#habibjewels #emasmurah
#emasonline
#malaysia #brunei #singapore #indonesia #rm100

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s